Про нас


    Історія компанії

Слов’янська кондитерська фабрика ТМ «Источник Радости»  – один з лідерів кондитерського ринку Сходу України. Вже понад два десятиліття компанія працює для своїх споживачів по всій країні, роблячи життя людей радіснішим і солодшим. «Источник радости» – це 20 років якості в кожному торті і печиві.

Сьогодні кондитерська фабрика «Источник Радости» випускає більше 200-от видів солодкої продукції. Серед кремової групи – більше 100 видів тортів, тістечок, рулетів. Заслуженим попитом користуються печиво, випічка, мармелад, кулінарія торгової марки.

Завдяки власному автопарку зі спеціально обладнаними автомобілями кондитерські вироби в наісвежайшому вигляді доставляються прямо до споживача. У Слов’янську і Краматорську фабрика має власну мережу фірмових магазинів «Источник Радости». Зараз їх налічується 10, але ця цифра – далеко не межа. Крім того, продукцію фірми можна придбати практично в усіх областях сходу і центру країни – Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської та в столиці України – Києві. Географія продажів весь час розширюється. Адже у фабрики і її керівника Олега Костіна – далекосяжні амбітні плани.

А починалося все в кінці 90-х років, коли молодий слов’янський підприємець не бажав зупинятися на досягнутому. Оцінивши асортимент товарів в магазинах міста, Олег Костін відзначив для себе явний брак кондитерських виробів. Так з’явилася ідея самому зайнятися випуском солодкої продукції. Звикнувши підходити до справи серйозно, підприємець приступив до розрахунків і збору інформації.

Перше виробництво відкрили в їдальні місцевого енерготехнікума. Не вистачало досвіду, обладнання, кваліфікованих кадрів. Зате з надлишком було енергії, ентузіазму і любові до своєї справи.

У фабрики ТМ «Источник Радости» давно інше, спеціально відбудоване приміщення. Радянське обладнання замінено надійним німецьким та італійським. Але з тих далеких часів Олег Костін виніс просту істину – головне багатство його виробництва – люди та репутація.

Сьогодні у виробництві солодкої продукції задіяні близько 200 чоловік. Кожен з них – будь то технолог, інженер менеджер або кондитер – висококласний фахівець у своїй галузі, який пройшов навчання і має за плечима власні напрацювання.

Люди – ось золотий фонд ТМ «Источник радости». До співробітників тут – особливе ставлення. Гідна оплата, гнучкий робочий графік, власна їдальня, фруктовий сад на території фабрики. Адже саме з таких, на перший погляд, дрібниць складається турбота про персонал.

Гарних спеціалістів тут ростять самостійно. Цьому сприяє тісна співпраця із Слов’янським багатопрофільним регіональним центром професійної освіти ім. П.Ф. Кривоноса. Студенти-кондитери з задоволенням проходять практику на солідному профільному підприємстві. Найцікавіші отримують запрошення на роботу.

Однак високотехнологічне виробництво змушує йти далі. В планах ТМ «Источник Радости» – створення власних навчальних програм для профільних ліцеїв. Тим більше, що можливості для цього відкриває реформа освіти.

За 20 з гаком років самовідданої праці кондитерська фабрика придбала репутацію надійного і відповідального виробника, якість продукції якого підтверджено європейськими сертифікатами. У скарбничці ТМ «Источник радости» – чимало нагород. Це і постійне лідерство в міський номінації «Охрана труда», і звання «Предприниматель года-2010». Одне з останніх досягнень, що стали заслугою всього колективу – сертифікати міжнародного рівня «Система управления качеством ДСТУ ISO 9001-2009» и «Система управления безопасностью пищевых продуктов ДСТУ ISO 22000:2007».

Ці документи не просто дають право виходити з солодкою продукцією на європейські ринки. Вони позначають, що ТМ «Источник Радости» не стоїть на місці, роблячи величезні кроки в своєму розвитку. Наявність сертифікатів ISO – сигнал для покупця, що продукція безпечна і відповідає всім суворим європейським стандартам. Більш того, цим стандартам відповідає кожен етап її виготовлення, зберігання і доставки до споживача.

Українські споживачі знають, що торгова марка «Источник радости» – це гарантія якості і смаку. Це свято, яке завжди з тобою. Це солодка продукція, зроблена з любов’ю.