Торт на медовiй основі з повітряно-горіховими шматочками і класичним шоколадним кремом
Шари темного шоколадного бісквіта, просочені сиропом, в поєднанні з ароматною начинкою з абрикосів, шоколадного крему і шоколаду.
Фірмові медові і слоєні коржі з легким заварним кремом з вареним згущеним молоком. Торт оформлений двобарвними ромбами з ароматною медовою крихтою і вершковим кремом.
Шари темного пористого шоколадного бісквіта просочені ароматним вишневим сиропом з додаванням вишень. Покриті шаром вишневого желе.
Шоколадний бісквіт, просочений ароматним сиропом, з йогуртовим кремом, часточками желе і абрикосовою заливкою.
Легкі медові коржі зi вершково-заварним кремом
Фірмові медові коржі з смачним вершково-заварним кремом
Ароматні медові коржі зі сметанним кремом і шматочками вишень, покриті шоколадною помадкою
Листкові коржі з’єднані класичним вершково-заварним кремом
Витончене поєднання шоколадних бісквітних рулетів, просочених коньячним сиропом, з шоколадно-масляним кремом і фруктовим джемом, в шоколадній глазурі
Білий ванільний бісквіт, просочений абрикосовим сиропом, з домашнім джемом в поєднанні з найніжнішим ванільним і шоколадним суфле
Ніжні ванільні бісквіти з вершковим і зефірним кремом з прошарком джему
Шоколадний бісквіт на кефірі по домашньому рецепту з вершково-повітряним кремом з заспиртованою вишнею, в шоколадній глазурі
Ароматні медово – пряникові коржі на натуральному меді з вершково-заварним кремом
Насичені шоколадні коржі з кремом зі збитих вершків і згущеного молока, зверху прикрашені родзинками і тертим шоколадом.
Класичне бісквітне печиво «Савоярді», просочене кавово-ромовим сиропом, з легким кремом з ванільних вершків
Просочені ароматним сиропом шари бісквіта з’єднані вершково-шоколадним кремом.